NEURO-SOMATIC

HIPNOTERÁPIA

• Megújulás mélyebb szinten. Fedezd fel a hipnózis új dimenzióját •

NEURO – SOMATIC HIPNOTERÁPIA

• Megújulás mélyebb szinten •

NEURO – SOMATIC HIPNOTERÁPIA

A HIPNÓZIS ÚJ FEJEZETE

NSH

A mai modern világban egyre többen keresik a belső változás és fejlődés útját. Több évtizedre visszavezethető hipnózis technikák segítenek az embereknek fejleszteni és megérteni önmagukat. Most azonban elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol az eddigi technikákat felülmúló módszer született: az NSH, vagyis a Neuro-Somatic Hipnoterápia.

Miben különbözik az NSH módszere?

Ami az NSH-t az összes többi hipnózis technikától megkülönbözteti és különlegessé, egyedülállóvá teszi, az az iTS által kidolgozott Kettős-Negáció módszerének alkalmazása. A Kettős-negáció már nem csak a gondolatok szintjéig merészkedik el, hanem jóval mélyebbre jut. A gondolkodásmód szerkezetében hoz létre változást. Ott, ahol maguk a gondolatok születnek. Erre pedig eddig még egyetlen technika sem volt képes.

Forradalmi felismerés

Falevelek helyett a folyó

Tegyük fel, hogy egy folyóban úszó falevelek jelképezik gondolatainkat. A levelek formájának megváltoztatása önmagában nem hoz lényeges átalakulást, ha a folyó áramlása ugyanabban az irányba halad tovább. Tehát nem a levelekkel, hanem magával a folyóval kell foglalkoznunk. Mivel a jelenlegi hipnózis technikák ebben a kontextusban a „falevelek módosítására” törekszenek, így felszínes javulást képesek csak elérni, ami „kikopási”, vagyis habitualizációs folyamattal jár együtt.

Forradalmi felismerés

Az NSH felismerve azt, hogy nem a vízben úszkáló falevelekkel, hanem magával a folyó áramlásával, vagyis nem a gondolatokkal, hanem a gondolkodásmód mozgásával és irányával kell foglalkozni, egy forradalmi újítást vezet be: az iTS által kifejlesztett kettős-negáció technikáját. Ennek eredményeképp már képes arra, amire más hipnózis módszerek képtelenek. Nem csak a gondolati mintákat frissíti, hanem a gondolkodás folyamatának alapvető struktúrájához is hozzáfér. Így a megszokottól komplexebb, mélyebb változások valósulhatnak meg.

Az NSH nem csak egy új technika, hanem a tudat mélyebb szintjén munkálkodó  eszköz, amely hatékonyan és gyökeresen képes átalakulást hozni az emberek életében.

A Neuro-Somatic eljárás és az iTS kettős-negációra épülő módszertana kizárólag nálunk érhetőek el.

ÖSSZEFOGLALVA

A mélyebb, tartósabb változásért

Az NSH, azaz a Neuro-Somatic Hipnoterápia, egy forradalmian új hipnózis módszer az önismeret és a változás terén, mely az iTS (Intelligent Thinking System) által kifejlesztett Kettős-Negáció technikán alapul, amely már nem a gondolatok szintjén mozog, hanem mélyebbre hatol. Arra helyre gyakorol közvetlen hatást, ahol maguk a gondolatok születnek. Ennek eredményeképp a felszíni gondolatokat módosítása helyett már a gondolkodásmód szerkezetét változtatja meg.

Az NSH az egyetlen olyan hipnózis módszer, ami a gondolkodásmód alapvető mozgásával, áramlásával foglalkozik. Így hatékonyabb és tartósabb változást eredményez az emberek életében, mint bármely eddigi hipnózis technika.

Azoknak ajánlott, akik nem csak a felszíni tünetek kezelését, hanem mélyebb, tartós változást keresnek.